В Івано-Франківську запрацювали соціальні їдальні. Там кожен, хто потребує, може придбати обід за соціальною ціною. А для вимушено переміщених осіб там також є можливість пройти реєстрацію ВПО.

Заява для реєстрації: https://cutt.ly/vAhMSDB

Від 5 березня та щодня з 12:00 до 15:00 можна прийти поїсти в ліцеях міста. Сьогодні їдальні працювали в ліцеях №5, 15, 18, 22 та початковій школі №9. Але повідомляють, що список буде змінюватися та адреси повідомлятимуть.

Прохання стежити за офіційною та найоперативнішою інформацією від міського голови Руслана Марцінківа у соцмережах: у фейсбуці – https://bit.ly/374Fg6y, телеграмі – https://bit.ly/3nNYbI8, вайбері – https://bit.ly/3CnpcZ5

До організації харчування в Ліцеї №5 віднеслись дуже серйозно, розуміючи тривогу тих людей, які приїхали до нас не для розваги, адже сталася біда.

“В нас сьогодні вже були люди, які подякували за те, що таке є. Комплексі обіди за 30 гривень ми встановили”, – розповідає підприємиця їдальні на базі Ліцею №5 п. Любов Коритан. Та додає, що зробили все, що від них залежить, щоб найефективніше організувати обіди для тих, хто потребує.

Вибір обідів в соціальній їдальні – вільний. Є салати, супи, відбивні, голубці, вареники та напої. Асортимент широкий. А також повідомляють, що ціну на обіди не підніматимуть – 30 гривень.

“Це для всіх потребуючих. Адже зараз в місті багато яких закладів зараз закриті. Тепер кожен, хто хоче поїсти за соціальною ціною – приходьте”, – коментує міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.