З 16 по 21 вересня 2020 року в іспанському місті Санта-Сусанна національна збірна України взяла участь в Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу серед жінок, чоловіків, юніорок, юніорів та ветеранів. На змагання приїхали понад 400 атлетів з 25 країн, повідомляє FRANKIVSK.INFO .

Франківець Федір Хашалов здобув золото на чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу.

“Ми українці змусили аплодувати нашим успіхам на змагальній сцені весь світ. Двадцять разів лунав гімн України на честь перемог спортсменів збірної України на чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу-2020”, – зазначає Федір Хашалов.
 
У підсумку в змаганнях чоловіків і жінок здобули 12 золотих, дев’ять срібних та сім бронзових медалей. Юніори та юніорки вибороли два золота, одну срібну та одну бронзову медаль. Ветерани здобули шість золотих та по одній срібній та бронзовій медалі.
 
Збірна команда України з бодібілдингу зайняла на чемпіонаті Європи-2020 перше загальнокомандне місце серед жінок, третє загальнокомандне місце серед чоловіків і перше загальнокомандне місце серед юніорів.
 
Результатом виступу національної збірної України на змагальній сцені Чемпіонату Європи з бодібілдингу стали:
в змаганнях чоловіків і жінок 12 золотих медалей, 9 срібних і 7 бронзових медалей;
в змаганнях юніорів і юніорок 2 золоті медалі, 1 срібна та 1 бронзова медаль;
в змаганнях ветеранів 6 золотих медалей, 1 срібна та 1 бронзова медаль.

Такий результат вкотре довів що українці – лідери європейського бодібілдингу!

IFBB European bodybuilding fitness championships Santa Susanna 12-21.09. 2020 | Фото: Національна федерація бодібілдингу України